Блекаут

11 March 2007

RHCP 2.0: Конкурс за видео-спот за Ред хот чили пеперс на Ју тјуб

Ред хот чили пеперс објавиле конкурс за видео спот преку Ју тјуб. Нудат награда од 5000 долари за фанот што ќе им направи спот за песната „Чарли“ од „Стадиум Аркадиум“.

Попат, еве едно линкче кое води до страница кај што има слики од нив и од Џесика Алба. А и МП3 за споредба на „Дани Калифорнија“ со „Ласт денс оф Мери Џејн“ на Том Пети.

No comments: