Блекаут

25 May 2004

Оргазам преку чоколадца

Дневник вели
Доктор Труди Барбер, сексолог, тврди дека за пет години во продавниците ќе можат да се купат чоколади што ќе им помагаат на мажите и на жените да доживеат оргазам и без секс.

Таквите чоколади ќе содржат високо ниво на фенил-етиламин, хемикалија што телото ја ослободува за време на сексот, поради што консумирањето на чоколадото ќе има ефект сличен на оргазам.
Ех, од чоколадо да е, оргазам да е!

21 May 2004

Евровизиска сапуница

Пред некој ден, Он.нет објави една оцрнителна реакција на мојот текст „Лајф из а бич енд ден ју дај“ од некоја си Емилија. Со оглед на тоа што пораката содржеше невистини и клевети, решив да се вклучам во полемикатата. На Он.нет се појави скратена верзија од мојот одговор, а него во целост може да го прочитате тука.

11 May 2004

Како да се користи камера на мобилен

Финти за сликање со мобилен - полезно за сите што имаат такви тракатанци.

10 May 2004

Букаро - нов македонски блог

Преку написот во „Време“ за блогови, дознав дека Букаро, некој дечко што се труди да пишува на сајтот Багра си отворил свој блог. Немам баш време да ја гледам содржината, но само по себе делото е за поздравување - нек се множат. :-)