Блекаут

02 November 2005

е-Општество.Мк: Презентациите се поставени на интернет

Утринава на веб-сајтот на Конференцијата е-Општество.Мк беа објавени дел од прикажаните презентации (пауер-поинт). Интересно е дека, зипувани, тие тежат од 6KB до 7.5 MB.

http://www.e-society.org.mk