Блекаут

15 September 2003

Песна на денот: Отишо је свак ко ваља
...Otišo je
svak ko valja
neki vani
a neki ka nebu
ostala je samo
fukara i raja
i mi s njima
na bjelome lebu
- Рамбо Амадеус

МП3 клипчево е снимено во МКЦ, Скопје во 2002.
(И јас се дерев таму. Секако, поздрав и до тогаш присутната Александра. :-))

За жал, ни на Носталгија ја нема целата песна, ама најдов акорди. Таму кај прашалниците треба да стои: „лаке забаве жедном мњењу“.

No comments: