Блекаут

06 October 2003

„Он ги флешуе“

Попладнево на Канал 5 ја гледав втората половина на филмот „Будење на животот“ (Waking Life). Баш беше добар, уживав и во употребата на анимирани елементи ала трејс битмап во Флеш, и во интензивноста на дијалозите и во начинот на доловување на состојбата на сонување. Топло го препорачувам.

No comments: