Блекаут

23 September 2007

Брајан Адамс: Летото на 69-та (О, Канада!)Во рамките на деновите на канадска култура и цивилизација го претставуваме Брајан Адамс, рок музичар, со песната со повеќезначно име „The Summer of 69“:
Standin on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Друг познат канадски рокер е политички активниот Нил Јанг.

No comments: