Блекаут

28 June 2011

Глобал војсис за протестите против полициска бруталност во Македонија


Постов е достапен и на
- македонски на Блогерај: Глобал војсис за протестите против полициска бруталност во Македонија
- English: Global Voices Posts about Macedonian Protests Against Police Brutality

Ова е обид да се документираат сите постови за протестите против полициска бруталност во Македонија кои се појавиле на разни јазици на Глобал војсис, почнувајќи од 6 јуни – до денес во 12 ч.
Англиски | English
Грчки | Greek | Έλληνικά
Француски | French | Français
Шпански | Spanish | Español
Кинески – традиционален | Chinese Traditional |  繁體中文
Кинески – поедноставен | Chinese Simplified | 简体中文
Унгарски | Hungarian | Magyar
Малагашки | Malagasy
Бангла | Bangla | বাংলা
Португалски | Portugues | Português
Корејски | Korean | 한국어
Македонски | Macedonian

No comments: