Блекаут

03 October 2008

Ден на слободен софтвер 2008

Слободен софтверСлободен софтвер Македонија организира прослава на Денот на слободен софтвер на 4.10.2008 година (сабота) со презентации за слободен софтвер и слободна култура во Скопје, од 12 часот во КЦ Точка и од 14 на плоштадот Македонија.

Со Светскиот ден на слободен софтвер се слави човековата креативност, правото на избор и здрава конкуренција. Повеќе информации и дискусии на:

No comments: