Блекаут

21 January 2009

Белата куќа почна да користи Криејтив комонс

Од вчера, содржините на веб-сајтот на Белата куќа се објавуват според лиценцата Криејтив комонс наведи извор 3.0.По тој повод, журка:

Повеќе за лиценците на македонски јазик може да дознаете на Порталот за авторски содржини од Македонија објавени под Криејтив комонс, а за целото движење на веб-сајтот на глобалниот Криејтив комонс кој е на англиски.

No comments: