Блекаут

19 January 2009

„Чија е оваа песна?“ на интернет

Во пост на Археолошки дневник беше објавен филмот „Чија е оваа песна“, кој поттикна и дискусија на Кајмакот. Филмот е хостиран на Гугл видео и ако не ви се пушта од прва направете рефреш.

Авторката на филмот во делот со Албанија кажува дека ќе се врати таму, а тоа навистина се случило со нејзиниот следен филм „Развод на албански начин“. Дали и тој може да се најде на интернет?

Е за вакви работи зборував кога го барав македонскиот Мајкл Мур. Бонус: Џумерко.

No comments: