Блекаут

17 April 2007

Промовирајте ја Македонија преку Наградата на Светскиот самит

World Summit Award MacedoniaНаградата на Светскиот самит на информатичко општество за 2007 година нуди голема можност за македонските фирми и автори на софтверски решенија да се промовираат на светската сцена.

Ако имате квалитетен и креативен производ од некоја од наведените области, пријавете го.

Ако мислите дека македонската култура и е-содржини треба да се промовираат на светско ниво, помогнете во ширење на гласот за натпреварот со ставање пост со линк или банер до сајтот. Освен доброто дело, со тоа се здобивате со право да добиете линк назад од сајтот - со што ќе се подигне вашиот рејтинг.

No comments: