Блекаут

12 April 2007

Хакирање на социјално вмрежување, за пари

Еее кој читал на времето за придобивките и визиите овде, читал. Сега може да чита и во „Вајерд“ (Herding the Mob) за значењето на софтверите за социјално вмрежување, како може да се манипулираат и од тоа да се заработуваат пари.

No comments: