Блекаут

17 March 2009

Помош за бебето Ангел Костовски

Преку група на Фејсбук за помош на бебето Ангел Костовски дознав за неговата потреба од помош за да може да му оздраве срценцето. Ако сакате може донирате 100 денари со повик на тел. 070 - 143 153 за да се покријат трошоците за итна операција.

No comments: