Блекаут

17 May 2007

Македонија има само 23 копачи (дигери)

Ми се чини дека пародичниот напис за спорот меѓу Шведска и „ПРП“ Финска околу наследството на Дедо Мраз досега има добиено најголема поддршка на Диг и благодарен сум им на сите копачи за поддршката. Ама ме чуди што вкупниот број не е многу голем. За поуспешна промоција на Македонија преку овој сервис, треба ем да се приклучат повеќе жители, ем да се координираме да го дадеме својот глас во релативно краток временски рок по објавувањето.

написот | digg story

3 comments:

Anonymous said...

ili e do toa, ili suetata e najgolema doblest doblest.
Se ke da e vtoroto.

Anonymous said...

Eve ushte eden, i toa zenski digg.

GoodBytes said...

Будете се, морни копачи и копачки...