Блекаут

02 May 2007

Македонската радио и телевизија на Ју тјуб

Го поздравувам отворањето на канал на МРТ на Ју тјуб. Ем се штеди простор за нивниот сајт, ем ми е мило што содржините за кои граѓаните одамна платиле да се направат се прават подостапни. Впрочем, кога може ББЦ да си отворат канал, што да не можат и нашиве, макар и самоиницијативно.

Додаток: за ова пишале и Дарко и Рибаро.

No comments: