Блекаут

25 January 2006

Ивица Боцевски отвора блог: Скопски времиња

Ивица Боцевски, најпознат во јавноста како елоквентен и аналитичен колумнист на „Утрински весник“, отвори блог наречен „The Skopje Times - Скопски времиња“. Блогот ќе се занимава со:
[Г]лобалната, македонската и скопската борба со идеи. Во наредниот период авторот на овој weblog, во соработка со своите пријатели и критичари ќе го гради концептот на овој електронски медиум.
Ме радува отворањето на блогов, особено што со првиот пост авторот ја декларира својата отвореност за соработка со читателите.

No comments: