Блекаут

30 January 2006

Истражувања и документи за состојбата со ИКТ во Македонија

Следи список на квантитативни истражувања и документи од разни извори, поврзани со употребата на ИКТ и изградбата на информатичко општество во Македонија. Подредени се по хронолошки редослед и може да послужат при дебати за пенетрација, ама и за предигра.

Истражувања
Официјални документи на ниво на РМ

2 comments:

Darko156 said...

Не си свесен колку си ме погодил на време :))

Баш тоа сега го работам :))

Ептен фала

Развигор said...

Мило ми е. :-)
Ако најдеш некои други извори, да го дополниме списокот.