Блекаут

26 January 2006

Етна додадена во блогрол

Додадов линк до Етна во блогролот. Не можам да се пофалам дека сум ги прочитал сите постови таму, но некои секвенци што ги имам ѕирнато ми се видоа симпатични - по стил и содржина.

No comments: