Блекаут

14 August 2006

За добро утро - три видео клипчиња

Ова со видеово на интернет нема крај. Ќе ти препорача некој нешто од „Ју тјуб“ и после, ни спам чистење те интересира, ни варење кафе-чај-минерал васер со озборување и гласини... Како што вели Јован, внимавајте ако имате ограничен проток.

No comments: