Блекаут

09 August 2006

„Комуникации“ со нова веб-адреса

Комуникации е еден од првите македонски блогови што во пракса ја остварува една од најважните препораки на Јакоб Нилсен - земи си свој домен, па да те види Господ.

Од старата адреса komunikacii.blogspot.com се пресели на komunikacii.net. Аирлија преселба!

PS
Колку што знам, прв македонски блогер што го има применето ова е Букаро, со купување на доменот www.bukarski.com, кој пренасочува кон неговиот блог на блогспот.

2 comments:

Бобан said...

јас бев вториот.

Darko156 said...

Јован го заборавате
и останатите њорд пресџии