Блекаут

06 December 2006

Смеата му помогнала да го победи ракот

Другар ми ми го препорача линков (Smijeh mi je pomogao da pobijedim rak), а потоа ми призна дека го дознал од Он.нет:
Во 2005 г. лекарите му откриле рак на Борис Дежуловиќ. Гледал во лицето на лекарот и прво што му паднало на ум бил еден виц. Очајнички се глупирал обидувајќи се да го сокрие стравот. Следувале две операции и хемотерапија. Имал среќа. Преживеал.

No comments: