Блекаут

28 December 2006

Најзгодни блогерки на светот

На Гизмодо е објавена галерија на најзгодни блогерки за 2006 година.

Луѓе бе, џабе ли јас повикував да се ставаат фотографии?! Еее, од тие македонски блогерки што ги знам посредно или непосредно, барем пет може без проблем да влезат во листава.

Моми, ставајте фотки на блоговите, доста со аниме и уметнички слики од кеш.

No comments: