Блекаут

06 December 2006

Политичка пропаганда преку Ју тјуб

Ова е интересен пример за политичка пропаганда. Некој земал привлечен видео-спот од Сабрина и внатре уфрлил текстуални пораки за поддршка на неговата кауза, инаку малку позната во светот.

No comments: