Блекаут

24 December 2006

Подигајте ја видливоста на македонски филмови на Ју тјуб

Пред некое време забележав дека на Ју тјуб е тешко или невозможно да се најдат инсерти од македонски филмови, па качив еден трејлер од „Прашина“ што го најдов на веб-сајтот на Милчо Манчевски.

Ги повикувам сите добронамерници што имаат соодветни клипчиња да ги качуваат по вакви сервиси, а исто така и да гласаат за повисок рејтинг на веќе качените. Не заборавајте во таговите да ставите клучни зборови како „Macedonia“.

No comments: