Блекаут

04 June 2006

Коњи на поило

За сите љубители на македонската, а и југословенската култура и цивилизација, автентична документарна фотографија на познатиот вилеров гоблен во соодветен амбиент.

3 comments:

GoodBytes said...

Ако ги немаш извезено и „Циганката“ и „Црква во снег“, ич не си домаќин. Знање-имање долази у вашем селу.

:-)

Unknown said...

Мхм, и баба ми го има истово :)

Gjole said...

a "Тајната Вечера" ..? ..зошто не го спомиња никој тоа? :-))

п.с. добра слика , таму горе десно ---> .... :-)