Блекаут

14 June 2006

Секој ден есапи блогови

Е-магазинот Секој ден има пренесено вест врз основа на написот за Александар Македонски во Алан Форд од блогов.

Во моментов, веста била прочитана 17 пати, а според Сајт-митер од тој сајт стигнале 4 посети. Ефективност од 24%.

No comments: