Блекаут

22 June 2006

Колковите не лажат, повторно


Многу пред јас да напишам пост за песната, Бу-бу обрнала внимание на „Колковите не лажат“ од Шакира, ама од друг аспект.

Ми се свиде и фотката што ја одбрала, многу е посоодветна од таа „мојата“, па ја пренесувам.

No comments: