Блекаут

29 June 2006

Медиумски екосистеми во подем

Дарко Булдиоски на блогот Комуникации го употребил примерот на ширењето на сторијата со хотелиерката за да ги изложи новите модели на „медиумски екосистеми“, преку текст, линкови и многу убави сликички. Не е за пропуштање.

No comments: