Блекаут

01 February 2009

Кајмакот се подобрува - експресно

Можеби како реакција на моите три предлози за подобрување на Кајмакот, а можеби и како остварување на некој претходно започнат план, авторот на Кајмакот Глиша го исполни барањето за воведување персонализирани фидови:

Сега има рсс канали за пријавените и гласаните на страницата на профилот:
http://kajmakot.softver.org.mk/korisnik/...

пр.
http://kajmakot.softver.org.mk/rss/koris...

http://kajmakot.softver.org.mk/rss/koris...

Во моментов има проблем со кирилични кориснички имиња.

Поздрави и честитки од мене за експедитивноста и грижата за корисници.

No comments: