Блекаут

25 February 2009

И Дневник за срамните патокази

dnevnik-filip-vtori.jpgОсвен веќе посочените одгласи во врска со патоказите, денес и весникот Дневник објавил напис под наслов „Филип Втори падна по англиски“ со кој на највисоко стручно ниво се потврдени тврдењата од мојот пост „Патокази кои го скрнават античкото наследство за подсмев пред светот (Nationality Arena Filip II Macedonian)“.

No comments: