Блекаут

22 February 2009

Смешно

Irregular Webcomic!Не, не, овој пат не е коментар за некој политичко-медиумски производ. Само го препорачувам веб-стрипот Irregular Webcomic! Ако знаете англиски, почнете со читање од почеток.

No comments: