Блекаут

11 February 2009

Препорака: Македонците и пандите

Хомер Симпсон киднапира и дави мала пандаСекс, бела чума, размножување, политика, клерикализам, заглупавување, фундаментализам, анти-абортус, женски права, фантазија наспроти реалност - ако ве интересираат тие теми, прочитајте го текстот на Жарко Трајаноски за Македонците и пандите.

Бонус линк: епизодата на Симпсонови: Хомер против достоинството, во која тој има едно сексуално искуство со панда во заробеништво. За жал во моментов не можев да ја најдам таа сцена на Ју тјуб, па сликичката/линк до клипче погоре е од некоја друга епизода.

No comments: