Блекаут

25 February 2009

Граѓани за Европска Македонија - веб присуство

Со оглед на тоа што Граѓанскиот манифест за Европска Македонија побуди голем интерес кај читателите на блогов, обезбедувам дополнителни информации за присуството на иницијативата на веб, како за оние што сакаат да се придружат, така и за оние кои ги интересира темата од други мотиви:

1 comment:

Anonymous said...

Abe kolku ste smesni,duri i grcite gi iznenadivte so onaa 'EVROPSKA m\MAKEDONIJA'.......carovi ste.