Блекаут

17 February 2009

МПЦ бара народни лекови за кожни болести

На надворешниот ѕид на Соборниот храм Св. Климент Охридски во Скопје е поставена плоча со слика од Богородица со мал Исус и следниот текст:

АПЕЛ
до граѓаните кои се излекувале од болести или рани на кожата со помош на народни лекови

да ги достават своите искуства во лекувањето на овие болести во писмена форма во најблискиот манастир на Македонската православна црква, со контакт телефон за комуникација
бесплатно да ги користат
лицата кои сега боледуваат од истите болести

информации на тел: 072 560 130 секоја недела од 06-12 часот
со почит и благодарност
од манастирите


Во прилог е и фотографија од огласот. Кликнете на неа за поголема верзија.

1 comment:

GoodBytes said...

На научна база, како и сè останато таму. :-)