Блекаут

05 February 2009

Два интересни блогови

Неодамна дознав за овие два општествено ангажирани блогови, за кои сметам дека го заслужуваат вниманието на пошироката јавност:


1 comment:

Anonymous said...

Филип ме разочаруваш.............. со промовирање на политички блогови.........премногу е провидно.....Почекај нека почне кампањата.Премногу се плитки постовите и паушални.