Блекаут

04 May 2006

Диг-ање на рејтинг на македонски веб-содржини

Ги повикувам сите заинтересирани за подигање на рејтингот на македонските веб-содржини да се пријават на Диг (digg.com) и да внесуваат и да гласаат за наши веб-страници и веб-сајтови. За максимален ефект, препораките треба да водат до линкови на англиски јазик.

Повеќе информации за овој сервис на македонски јазик има во рецензијата за веб-сајт на денот.

Прееска препорачав еден трагикомичен линк, па ако сакате, придружете се и дигувајте го.

1 comment:

GoodBytes said...

Идејата е добра, но прашање е колку веб содржини од технологија имаме на англиски јазик?