Блекаут

15 May 2006

Дивидија или дрога?

Асоцијацијата на филмски студија на Америка обучила два лабрадори да душкаат дивидија во поштенски пратки, па ги тестирале со Федекс. (MPAA training police dogs to sniff out DVDs) - мал чекор за две кучиња, голем чекор за контрола на протокот на содржини.

No comments: