Блекаут

08 May 2006

Поефтини влезници за Масив атак

Поради тоа што за зголемување на цени на бензинот и слично дознавам ден потоа (грр!), решив да промовирам култура на ширење на информации за вакви работи.

Затоа ја пренесувам информацијата од Плагиј.ат за попусти на билитетите за концертот на Масив атак во Скопје, закажан за 11 јуни 2006 година:
  • 11 мај 800 ден.
  • 12 мај - 8 јуни 1000 ден.
  • 9 - 11 јуни 1200 ден.
Ако ви е ова од корист, предупредете однапред наредниот пат кога ќе дознаете за рипање или (дај боже) паѓање на некои цени.

No comments: