Блекаут

23 May 2006

Ѕвездени патеки на аукција

Студиото Парамоунт и Кристи ќе шиткаат предмети употребени при снимањето на „Ѕвездени патеки“ (Star Trek props under the hammer). За ова ли се боревме? :-)

No comments: