Блекаут

19 May 2006

Елена повеќе да се смее и да игра

Препорака до Елена, за поголем успех во финалето на Песна на Евровизија:
  • повеќе да се смее
  • повеќе да игра со тресење на атрибутите.

:-) од домашниот конзилиум

No comments: