Блекаут

15 May 2006

И ББЦ се согласува - таксистите се сезнајковци

Ах овие Боинг боинг се цареви и царица - откриле како ББЦ наместо некој стручњак за ИКТ направило интервју со неговиот таксист (Boing Boing: BBC mistakes cab driver for Net pundit on TV interview) [дополнение, благодарение на коментарот од Гуд бајтс:] некој дечко што дошол да бара работа кај нив.

:-)

1 comment:

GoodBytes said...

Не бил таксист, туку ИТ професионалец дојден за интервју за работа во ББЦ. По грешка го собрале во емисија. Boing Boing се поправа за веста.

Линк: видео од интервјуто.