Блекаут

29 May 2006

Русите доаѓаат - со кирилични пребарувачи

Си ѕиркам реферери на сајт-митерот, кога гледам ми дошол некој од blogs.yandex.ru. Две работи ми ги привлекоа вниманието:
Значи колеги, дури и да си избришете некој во иднина непожелен пост - еве уште еден начин како некој може да го пронајде. Па вие, видете.

1 comment:

Darko156 said...

Овој сајт/портал/директориум што и да е го дознав и јас преку мојт блог, но многу порано. Изгледа русиве многу често го користат за пребарување.

а ова со блог рубрикава најверојатно им е ново :)