Блекаут

19 May 2006

Препорака: „Проклета си, еј...“ кај Чале

Една емотивна исповед на Чале...

...и најдобриот пример на „домат-изненадување“ (tomato surprise) што го имам прочитано во последно време.

Ај после некое време ќе пишам што е тоа томато с’прајз, не сум јас спојлер.

No comments: