Блекаут

25 May 2006

Препорака: Црна Гора и Големиот Гетсби кај Јован

Јован изнесува извадок од познатата книга на Ф. Скот Фицџералд (F. Scott Fitzgerald) за Црна Гора и Големиот Гетсби.

Бонус линк: Разговор за делото од Бетмен (!).

No comments: