Блекаут

16 May 2006

Поддршка за Хуманитарниот хепенинг за децата со церебрална парализа

Се придружувам на Археолошкиот дневник и Панта реи во промовирањето на Хуманитарниот хепенинг за децата со церебрална парализа.

Учествувајте!

1 comment:

GoodBytes said...

Фала ти.