Блекаут

18 March 2008

Македонската и албанската верзија на Глобал војсис објавени официјално

Глобал војсис (Global Voices) официјално го објави отворањето на нови јазични оддели на овој влијателен портал кој пренесува содржини од светската блогосфера:

No comments: