Блекаут

27 March 2008

Развод на албански начин - нов документарец

На блогот feministik има куса рецензија на новиот документарен филм „Развод на албански начин“ од бугарската режисерка Адела Пеева, која на времето се прослави со документарецот „Чија е оваа песна“.

No comments: