Блекаут

18 March 2008

Хобитите и кретенизмот

Сироти хобити од Флорес (29.10.2004).

Замислете свет населен со малечки луѓе, џуџести слонови и големи глодачи. Изгледа пофантастично од траварскиот Шајер. Изгледа дека повеќе луѓе би се согласиле дека „Фродо е жив!“ од оние кои би ја поддржале претпоставката за праисторискиот екосистем на изолираниот индонезиски остров.

No comments: