Блекаут

21 March 2008

Дијалектика на Гугл видео

Од Гуд бајтс дознав дека епизодите од серијата Дијалектика која оди на А1 може да се најдат и на Гугл видео, сосе титлуваниот превод на македонски.

Ова е добар потег на авторите, оти барем го враќаат на интернет она што од неа го имаат земено за употреба во традиционалните медиуми.

No comments: