Блекаут

25 March 2008

Елементи, нова е-книга од Леонова

Леонова објави дел од својата поезија и во форма на е-книга, дело кое го интегрира текстот со визуелен дизајн и фотографски елементи:

Елементи е достапна во ПДФ-формат, објавена под Криејтив комонс.

No comments: